PÅMELDING ER ÅPNET

  1. Påmelding

Påmelding til Bli Med Festivalen er nå åpnet, og kan gjøres via følgende lenker:

Påmelding Solister

Påmelding Ensembler

  1. Repertoar

Følgende stykker kan velges:

* Mozart Fløytekonsert i G No 1 2. sats Adagio: Fløyte 

* Vocalise: Alle 

* The Swan: Alle 

* Share my yoke: Bb-instrument 

* Macushla: Bb-instrument

* Salut d’Amour: Bb-instrument

* On with the motley: Bb- eller Eb-instrument

* Mozart Concert no 3 i Eb-dur 2. sats: F- eller Eb-instrument

* Demelza: Eb-instrument 

* Aria E.Bozza: Eb- eller Bb-instrument

* Gje meg handa di ven: yngste klasse  

* My heart will go on: yngste klasse

Arrangøren stiller med noter og lydfil med innspilt akkompagnement til valgt stykke.  Dette vil bli tilsendt fra arrangør etter påmelding. 

Deltakere som ønsker å bytte stykke kan gjøre det en gang.

Stykker som velges utover tilgjengelig liste må gjøres uakkompagnert, eller framskaffe eget digitalt akkompagnement. Utøver må selv skaffe noter til selvvalgt stykke. Av smittevernhensyn er det ikke mulig å bruke egen pianist på festivalen. 

De 10 først påmeldte stykkene utover listen ville blir tillagt festivalens repertoarliste, og kan således bruke Frode Skag Storheim som akkompagnatør. Her er det førstemann til mølla og alternativene vil bli oppdatert for alle etter hvert som det blir tilgjengelig. 

Slagverkere stiller med selvvalgt stykke, men det må være et uakkompagnert melodisk stykke. Arrangøren stiller med slagverksinstrumenter

Alle selvvalgte stykker må være innenfor sjangeren «Slow Melody», dvs et rolig og melodisk stykke som ikke overstiger 5 min.

  1. Digital overføring

Festivalen streames (med lyd og bilde) i sin helhet som en direktesending med Frode Skag Storheim som konferansier, akkompagnatør og stemningsskaper. Vi ønsker en lett og ledig atmosfære som gir ‘lave skuldre’, ‘store smil’ og en motiverende framføringsplattform.  

Streamingen gir foreldre/foresatte, besteforeldre, tanter/onkler, søsken, venner og andre som ellers ikke kunne deltatt som publikum en unik mulighet til å oppleve deltakerens opptreden i konkurransen.

Dersom det er særlige årsaker til at en deltakers opptreden ikke skal streames kan man ved påmelding reservere seg fra dette. Da blir opptredenen kun sendt som lydstrøm. 

  1. Betaling

Påmeldingsavgiften blir kr 275,- pr deltaker pr klasse, og betales ved påmelding via bankkort/kredittkort eller Vipps

  1. Kontaktinfo

Har du spørsmål, kontakt oss på mail post@blimedfestivalen.no